Bolletje reclamemateriaal nieuws van Bolletje

Diversen_Bolletje_reclamemateriaal_nieuwsvanbolletje

Bolletje reclamemateriaal nieuws van Bolletje

“Nieuws van Bolletje”

Brosse Eierkoek kaneel
Bolletje introduceert een nieuwe variant Brosse Eierkoek in de smaak kaneel.

Enige jaren geleden is eierkoek als gezond en verantwoord tussendoortje op de kaart gezet. Brosse Eierkoek van Bolletje is hier een lekker, luchtige variant op. Heerlijk als tussendoortje, maar ook ideaal bij de koffie of thee. Opvallend bros en licht en daarmee uniek tussen alle voedzame, vullende tussendoortjes.

De nieuwe kaneelvariant past perfect in dit concept. Lekker, maar toch licht en verantwoord. Kaneel is een populaire smaak bij een breed publiek, maar is een nieuwe smaak binnen tussendoortjes. Brosse Eierkoek kaneel is een bron van vezels, rijk aan calcium en bevat slechts 65 kcal. Verder is de verpakking van de bestaande en nieuwe variant verbeterd en helemaal aangepast aan de frisse hedendaagse Bolletje stijl.

Schuddebuikjes
Relaunch & introductie

Bolletje Schuddebuikjes, wie kent ze niet? Geïntroduceerd in 1997 als een uniek broodbeleg van speculaas, maakt dit icoon zelfs 15 jaar na introductie nog altijd een geweldige ontwikkeling door.

Met het aanpassen van de strooidop in 2009 heeft het product een flinke impuls gekregen. Dit jaar naderen de verkopen zelfs de 2,5 miljoen pakjes per jaar. Hiermee is Bolletje Schuddebuikjes een van de snelste stijgers binnen broodbeleg.

Gezien de toenemende aandacht voro het ontbijt en het belang van gevarieerd ontbijt, denken we dat we nog verder kunnen groeien. Een goed moment dus om de Schuddebuikjes een opfrisbeurt te geven en tegelijkertijd een spannende nieuwe variant te introduceren.

Schuddebuikjes duo

Bolletje Schuddebuikjes krijgt een broertje!
Inspelend op de toenemende behoefte aan variatie binnen broodbeleg, introduceert Bolletje Schuddebuikjes Duo. Dat is één pak Schuddebuikjes met daarin twee heerlijke smaken: chocolade en karamel-vanille. Een unieke en smaakvolle combinatie, door 95% van de ondervraagden in een consumentenonderzoek beoordeeld als (zeer) lekker! Door de twee smaken te combineren is Schuddebuikjes DUO niet alleen superlekker, het ziet er ook nog eens heel erg leuk uit op je boterham!

Verpakkingen
De Schuddebuikjes komen in nieuwe opgefriste verpakkingen. Het Schuddebuikjes mannetje heeft een heel nieuw gezicht gekregen. Voor allebei de varianten geldt dat er zes wisselende designs zijn. Elke achterkant heeft zijn eigen spelletjes, receptjes en leuke afbeeldingen. Je kan zelfs de kleine portretjes uitknippen, sparen en gebruiken als memoryspel. Kortom, een vrolijke boel!

Brosse kruidnootjes

Speciaal voor de fijnproever: kleine Brosse Kruidnootjes met kandijsmaak
Ze heten dan wel Kruidnootjes, maar smaken anders. Bijzonder bros en met een heerlijk verrassende, maar toch vertrouwde smaak. Ze zijn dan ook extra lekker bij de koffie of thee! Om het bijzondere karakter te benadrukken zijn ze, net als Bakkers Kruidnootjes, in een kropzak verpakt. Brosse Kruidnootjes vervangen de Kandij Kruidnootjes.

Nieuw: Oerknäck Rijk & Robuust
Bolletje presenteert nieuwe variant Oerknäck: Rijk & Robuust!

Een jaar na de introductie van het succesvolle Oerknäck concept hebben we een onderscheidende nieuwe smaak gelanceerd: Rijk & Robuust.

Oerknäck is een range oerlekker, knapperig knäckebröd. Robuust, vol met granen & zaden en een bron van vezels.

In Oerknäck Rijk & Robuust is een rijke, grove mix van speltvlokken en zonnebloempitten gebruikt. Dit zorgt voor een robuuste uitstraling en smaak, die uitstekend past bij het karakter van Oerknäck.

Oerknäck Rijk & Robuust is, net als de overige varianten, rijk aan vezels, handig verpakt (3x4_ en natuurlijk Oerlekker! Rijk & Robuust vervangt de huidige Oerknäck Twentsch Donker.

Prijzen
Met meer dan 2 miljoen stuks verkocht en 2 varianten in de Top-10 items binnen knäckebröd is het een groot succes te noemen. Oerknäck is inmiddels volop in de prijzen gevallen. Met een Wheel of Retail, een Food Award en een vermelding in de Intro Top 20 is duidelijk dat Oerknäck kan rekenen op een brede waardering bij de handel en de consument. Iets om trots op te zijn!

Nieuw: Boere Maïs Beschuit
Bolletje presenteert Boeren Maïs Beschuit!

Bolletje heeft onlangs in de succesvolle range Boeren Beschuit een unieke nieuwe variant geïntroduceerd: Boeren Maïs Beschuit. Boeren Maïs Beschuit is een lichtgele beschuit, gemaakt van scharreleieren.

Deze variant is bestrooid met een lekkere zaden- en pittenmix, met o.a. zonnebloem- en pompoenpitten. Een onderscheidende beschuit die de range uitstekend aanvult.

Met de introductie van Boeren Maïs Beschuit, brengen we Boeren Beschuit opnieuw onder de aandacht. Zoals je waarschijnlijk wel gemerkt hebt is Boeren Maïs Beschuit vanaf week 27 ondersteund met een spraakmakende Tv-commercial: De Kippenfilm.

Boeren Maïs Beschuit heeft Boeren Meerzaden Beschuit vervangen.

Hartelijk dank

Voor je bijdrage aan deze mooie productintroducties in de afgelopen maanden.

Zonder jou was het niet gelukt!

Ook in de komende maanden verwachten we weer een aantal heerlijke nieuwe producten te lanceren.

Eet smakelijk…